recenze

House of Wonders: Kitty Kat Wedding

House of Wonders: Kitty Kat Wedding

Svatební den je pro každého jistě velmi důležitá událost. A představte si, že se mají brát dva z kočičí říše. Celý dům je na nohou, všude se uklízí, nakupují se důležité potřeby, jako například svatební oznámení. Stihnou snoubenci všechno dokonale připravit pro svůj velký den?
Protože má dům spoustu místností, kde je potřeba uklidit, bude hráč přebíhat z jedné do druhé a hledat věci podle seznamů. Těch bude většinou okolo desíti. Jakmile předmět vidíte, klikněte na něj. Pozor, tahle hříčka je docela náročná na přesnost, takž byste neměli klikat příliš daleko. Kliknete-li několikrát mimo, aniž byste nalezli třeba i jiný předmět, než máte původně v úmyslu, objeví se průvodce celé hry a strhne vám třicet sekund. Není to nic vážného, protože času máte královsky mnoho. Během hry budete muset nakupovat důležité rekvizity svatby. Vždycky dostanete na výběr. A protože si v průběhu hledání vyděláváte peníze, záleží jenom na vás, na jaké úrovni nakoupené věci budou. Dále si můžete zatočit na kole štěstí. Ale pozor – každé zatočení vás může stát nemalý finanční obnos. Hříčka má velmi pěknou grafiku, hledané věci nijak nevystupují z řady těch ostatních, což dělá hru zajímavější a složitější, na druhé straně náročnější na oči a paměť. Musíte si totiž být jisti slovíčkem, jaké hledáte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 27.06.20 v 05:42

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 30.08.16 v 16:42

jak to jen říct prostě to chce mít dobře naplánováno a počítat s problémy


galerie

House of Wonders: Kitty Kat Wedding House of Wonders: Kitty Kat Wedding House of Wonders: Kitty Kat Wedding House of Wonders: Kitty Kat Wedding House of Wonders: Kitty Kat Wedding House of Wonders: Kitty Kat Wedding