recenze

Hotch Potch

Hotch Potch

Jako malá jsem se vždy těšívala na sobotní přílohu denního tisku, poněvadž tam mimo křížovek bývaly ještě podobné obrázky s úkolem najdi X rozdílů. A dnes s dobrodinním moderní technologie si můžete podobný druh hlavolamu zahrát samozřejmě i na vašem PC, třeba zrovna v mnou dnes představované gamese, Hotch Potch.
Přestože ve hře není bůhvíjaké ohromující množství obrázků, možností je dost. Tak především dozajista oceníte šanci změřit své síly, respektive postřeh, se soupeřem nebo soupeři, neboť lze hrát až v počtu čtyř hráčů. Další proměnnou ve hře je skill, a povím vám, na experta je k nalezení pěti rozdílů tak šibeniční limit, že pomůže asi jen hrát několikrát za sebou – ale i tady je chyták. Nečekejte, že když vám připadne stejný obrázek jako minule, že jsou na něm stejné rozdíly.

Po grafické stránce je hra pojatá jednodušše, leč velmi atraktivně, celou dobu vás provází sympatický kačer se svými "donaldovskými" hláškami. Ozvučení je v podobném duchu, místo hudby slyšíte humorné komentáře a znalci angličtiny mají, co do zábavy, tentokrát opět plus. Celkově Hotch Potch není nijak trvalá zábava, ale na chvíli poměrně kvalitní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Pizzazz | 10.07.07 v 22:27

No jo no, moje milované hledání rozdílů. Je to dobrý nápad na počítačovou gamesku. Jak už se psalo v plusech a mínusek tak by v této hře mnělo být vážně víc obrázků:() - ale jinak dobrrý


galerie

Hotch Potch Hotch Potch Hotch Potch