recenze

Holly: A Christmas Tale Deluxe

Holly: A Christmas Tale Deluxe

O vánocích je vždycky velký shon. Lidé nakupují dárečky, vy musíte také myslet na to, co ještě pod stromeček a do toho pracovní povinnosti. Pojďte a podívejte se na takový předvánoční čas u hlavní hrdinky této překrásné hříčky. Pomozte jí k tomu, aby byly ty její svátky co možná nejvydařenější.
Holly pracuje v hračkářství a i zde je nutno provést vánoční úklid. Proto jí hned v prvním levelu pomozte odstranit z přihrádek, kde mají být pouze hračky, to, co sem nepatří. V pravé části obrazovky se vám bude ukazovat, kolik předmětů ještě musíte najít, aby byla úroveň kompletní. Když s tím budete hotovi, budete hračky třídit podle seznamu, který Holly dostala od šéfa. A pak konečně domů. Ovšem je potřeba nakoupit na vánoční stůl to pravé, a tak zajděte do obchodu. Tam už na vás bude čekat prodavačka, jíž se rozsypalo ovoce po celém krámku. V této hříčce zkrátka budete neustále něco hledat podle seznamu, což je výhodné pro procvičení základních anglických výrazů. Slovíčka jsou velmi jednoduchá, takže by hříčku mělo zvládnout i dítě, které s angličtinou teprve začíná. Vše je zasazeno do souvislého příběhu se spoustou mezilevelů. Poslechnete si příjemnou hudbu a budete žasnout nad fantazií tvůrců, jež si vyhráli s grafikou do těch nejmenších detailů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 30.01.15 v 07:10

úklid mě moc neba


galerie

Holly: A Christmas Tale Deluxe Holly: A Christmas Tale Deluxe Holly: A Christmas Tale Deluxe Holly: A Christmas Tale Deluxe Holly: A Christmas Tale Deluxe