recenze

HiddenLynx

HiddenLynx

Znáte čínské šachy? Že ne? Tak teď je poznáte, máte totiž možnost zahrát si je proti počítači. Kvalitní zpracování, slušné namáhání mozkových závitů, inovaci a mnoho dalšího nabízí právě tahle hříčka. Tak hurá na ni!
Čínské šachy vidím, musím se přiznat, poprvé v životě. Nikdy jsem je nehrál, takže dostat se rychle věci na kloub tentokrát nešlo. Ještě si stále nejsem jistý v kramflecích, takže vám zde naservíruji jen pouhé základy. Zbytek bude na vás. ;))

Hned na úvod bych ještě zmínil, že autor téhle hříčky již má na svém kontě super dílka jako Pakoon! 2. Many či Kumoon. Jistá dávka kvality je tedy určitě zaručena. Čínské šachy jistě mnozí z vás ještě nikdy neviděli, takže bude trošku déle trvat, než se do toho pořádně zakousnete. Hlavní je vědět, že máte před sebou několik postaviček, z nichž každá může stejně jako v normálních šachách udělat pouze určitý krok. Hlavním úkolem je sebrat krále soupeře. Naštěstí je přiložena obsáhlá nápověda v angličtině, takže za chvíli byste tomu už mohli rozumět...

Grafické zpracování je velice hezké, v pravé části najdete pěkně udělané Menu. Sice chvíli trvá, než se pořádně zorientujete, ale jinak je to slušná logička. Tak co, troufnete si na něco nového?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

HiddenLynx HiddenLynx HiddenLynx

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce