recenze

Gravytris

Gravytris

Další hra z kategorie tetrisů! Gravytris je nová forma obyčejného tetrisu. Jde o variantu, ve které se objevují klasické tvary kostiček, ale oproti obyčejnému jsou kostičky různobarevné. A barvy mají hlubší význam. Chcete vědět jaký? Čtěte!
Jak jsem psal v perexu, barvičky mají hlubší význam, a to sice ten, že díly vybuchují, nejen když se hráči podaří vyplnit celou řadu, ale i v případě, že se setkají 4 kostky se stejnou barvou.

Tento tetris má oproti jiným mnoho různých skinů, kterými se nastavuje jak obrázek na pozadí tak i design kostiček samotných. Dá se také narozdíl od jiných nastavit hudba, která hraje v pozadí. Tato hra je ovladatelná jak na myši, tak ji lze ovládat i na klávesnici. Tato gamesa má vysokou hratelnost a navíc je velice chytlavá. Milovníci těchto her by jistě neměli Gravytris opomenout. Ale i „tetrisáci - začátečníci“ by zajisté měli tuto hru vyzkoušet, vzhledem k tomu, že se ve ní dá nastavit rychlost padajících dílů. Nemusí se tedy bát, že by nestíhali.

Na závěr se tedy dá říci, že Gravytris je hrou zajímavou a velmi dobře zpracovanou, která vám zajisté vydrží na více než 10 minut. Grafika, hudba a hlavně barvičky, tuto jinak obyčejnou hru, oživují. Na druhou stranu ale bohužel nejde o nic nového pod sluncem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Forrest512 | 16.01.06 v 15:52

Dobra alternativa je Cubemaster Gold. Je v nem az 32 tvaru kostek, 4 typy hry, zmena pozadi,zvuku, kostek i ovladani, atd...Zkuste!!

Triple T | 16.01.06 v 15:36

Znate nekdo nejaky lepsi tetris? Podle me je Gravytris v soucasnosti nejlepsi volba pro hrace tradicniho tetrisu.
>- žádná invence
Nezminil jsi, ze Gravytris je pojmenovan podle toho, ze oproti vetsine tetrisu pouziva odlisny algoritmus pro gravitaci ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tetris#Gravity ).


galerie

Gravytris Gravytris Gravytris

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce