recenze

Grand Master Chess 3

Grand Master Chess 3

Zkrátka si zahrajete šachy. Takto bych mohl shrnout celý titul a nebylo by co řešit. Ona je to pravda, jen je to nehorázně dobře zpracované a se spoustou možností, které vám přemýšlení a jednotlivé tahy velmi zpříjemní.
Vyzkoušejte si tuto hru králů a pokuste se dát šachmat jak počítači, tak také kamarádovi.

Jste-li příznivci této deskové hry, pak vás freeware scéna asi moc často nepotěší. Dnes je tomu jinak. Od My Play City jsou tu… zkrátka šachy. I když hra obsahuje multiplayer, je u tohoto typu her potřeba nějaká ta umělá inteligence. Vyberte si z pěti obtížností tu vaši a pusťte se do souboje. Osobně nejsem žádný špičkový hráč, a tak si vystačím s druhou (nejlehčí) obtížnosti a hluboce přemýšlím. U Grandmastera bych prohrál nejspíš během pěti tahů, což je další věc. Když uděláte špatný pohyb figurou, můžete ji vrátit zpátky, a pak ještě jeden, další a další a jste třeba zase na začátku partie. To je ale jen jedna z mnoha možností. Dále si lze změnit pohled ze 3D na 2D a můžete mít lehčí přehled o situaci. Nelíbí se vám základní téma šachovnice a figurek? Změňte vzezření obou těchto aspektů a užijte si hru naplno.

K hratelnosti také přispívá fakt, že při kliknutí na koně, věž a další, se objeví zelené políčko všude tam, kam se můžete pohnout. Grafika je tradičně na vysoké úrovni, stejně jako reklamy ve formě připojování na stránky MPC.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

PavelH

PavelH | 24.07.16 v 20:04

Dobře zpracované šachy. Škoda že obtěžují reklamou.

MUDr. Mstibor Háborů | 23.11.10 v 10:42

Pořádné free šachy s mračny možností včetně analýz, větvení partií a dalších, jen bez grafických serepetiček: Arena a nějaký silný motor, např. Rybka 2.2 je free.
http://www.playwitharena.com/


galerie

Grand Master Chess 3 Grand Master Chess 3 Grand Master Chess 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce