recenze

Goof Troop

Goof Troop

Už velmi dlouho jsme vám nepřinesli žádné tradiční puzzle, a proto jsme se to dnes rozhodli napravit. V dnešní gamesce si tak můžete prověřit svoji kreativitu a zároveň se pořádně pobavit. Motivem totiž budou postavičky od Walta Disneye.
Walt Disney a jeho pohádky. To bylo vždycky to, na co se většina z nás ráda dívala, a jistě na tyto chvíle ráda vzpomíná. Není se ostatně čemu divit. Byli to právě animátoři z dílny Walta Disneye, kteří v mnoha případech dokázali u diváků vloudit smích do tváře a za to jim patří naše díky. Dneska ale na žádné seriály mnoho času nezbude. Sestavovat budeme totiž puzzle.

Motiv je zřejmý. Figurovat na něm budou známé kreslené postavičky nacházející se v různých komických situacích. Po spuštění budete mít obrazovku rozdělenou na dvě části. V té levé uvidíte přeblikávat malé čtverečky. Po čase pochopíte, že se jen střídají motivy. Jejich pozice jsou ovšem naprosto shodné, takže budete mít šanci rovněž zjistit, že skládáte v podstatě několik puzzle najednou. Pozice každé kostičky každého objektu je totožná, takže se bez obav můžete pustit do skládání. To probíhá v pravé části obrazovky, kde už samotné pozadí je velmi pěkně zpracováno. I zde se mění motivy. Zpočátku vás to může trochu zaskočit, ale věřte, že si na to velmi rychle zvyknete. Vaše snažení by mělo vyústit po dokončení obrázku. Důležitý by pro vás měl být čas, jak rychle se vám podařilo obrázek složit. Pokud se rádi překonáváte, není problém se pustit do hry znovu anebo přitvrdit tím, že si zvýšíte obtížnost.

Bohužel to je tak vše, co následující dameska nabízí. Není toho mnoho, ale zase na druhou stranu je vše sladěno do posledního detailu. Vadou na kráse je snad jen absence hudební složky. Jistě ale není vůbec žádný problém pustit si na pozadí svoji oblíbenou „empétrojku“. Celkově vzato se jedná o gamesku, která potěší všechny příznivce odreagovaček a jistě neurazí ani mladší část hráčské obce. Pro vás ostatní už netrpělivě čekají soupeři například v nedávnem Spiderhead!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Goof Troop Goof Troop Goof Troop Goof Troop

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce