recenze

Glans

Glans

Originální nápad a jeho následné zpracování do počítačové hry se vždy cení. Tentokrát k vám přichází gameska Glans, v níž budete mít za úkol shromažďovat kuličky do těch správných míst. Chcete si to vyzkoušet? Máte jedinečnou šanci.
Logická arkáda určitě přijde každému v letním období vhod. Děti mají prázdniny a aby jejich mozky nezakrněly, určitě není na škodu si dát nějakou tu gamesku na procvičení. Tentokrát to bude jedno originální dílko. Pojďme se na něj tedy podívat podrobněji.

Ihned po spuštění si můžete přečíst důkladnou nápovědu v němčině, ale vy už se jistě těšíte na hraní. Stačí si vybrat počáteční level a pak už to můžete rozjet. Z horní části okna se v určitých časových intervalech spouští barevné kuličky do jakési spletité sítě trubiček a koleček. Vašim úkolem je dostat kuličky jedné barvy do otočného kruhu. Tyto kruhy mají čtyři dírky a vy s nimi můžete pomocí myši otáčet tak, abyste mohli postupně do kola dostat všechny stejně barevné kuličky. Postupně se bude vše ztěžovat a bude se po vás chtít více myslet. Ale vězte, že na vás čeká sedmdesát levelů, takže o zábavu je určitě postaráno.

Co říci závěrem? Námět vskutku originální a zábavný, alespoň na nějaký čas. Grafická a hudební stránka je na průměrné úrovni. Určitě stojí za to vyzkoušet si Glans, za to nic nedáte. Vše můžete vidět na obrázcích použitých přímo ze stránek autora...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Glans Glans Glans

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce