recenze

Gift Quest: Christmas Edition

Gift Quest: Christmas Edition

Vánoce, Vánoce přicházejí! Prožijme kouzelnou atmosféru plnou zasněžené pohody a krásných dárků, které již netrpělivě čekají na odhalení svých zabalených tajemství. Ponořme se tedy do sladkého nicnedělání ve víru líbezné melodie, která nás provází vánoční náladou. Jakmile jednou vstoupíme do třpytivého světa, nebudeme se moci odtrhnout od barevných balíčků umístěné u velikého smrčku se spoustou krásných ozdob.
Na počátku nás okouzlí věrně vykreslený nádech vánoc, ze kterých čiší všudypřítomný mír a klid. Jestliže si přejeme spíš pasivně odpočívat, smíme si zvolit z nabídky hru, jež není časově limitována. Zde se můžeme plně realizovat bez jakéhokoli stresu nebo shonu.

Gift Quest sestává celkem ze čtyř módů, z nichž si podle nálady zvolíme ten nejpříhodnější. Každý je koncipován na stejném principu. Ve čtverečkovaném poli plném veselých ozdob a stromečků musíme vždy sestavit nejméně trojici stejného motivu. Ta pak zmizí a její místo zaujme jiná. Hra obsahuje několik levelů, z nichž v každém potřebujeme nasbírat určitý počet bodů, abychom mohli postoupit na vyšší úroveň.

Jestliže si vybereme závod s časem, při každém dílčím úspěchu nám bude přičteno kromě cenných bodů také pár vteřin navíc.

Upřednostňujeme-li raději hádanky a skládačky, forma Puzzle je pro nás jako stvořená. Pomocí přesmyků jednotlivých motivů musíme docílit, aby nám na konci nezbyl ani jeden dílek.

Hra se smí pyšnit velmi propracovanou grafikou, jež nás doslova zahltí pestrými barvami a titěrnými detaily.

Děti si Gift Quest jistě ihned zamilují a mohou si také připomenout vánoční atmosféru kdykoli je napadne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 12.01.15 v 03:46

tak tohle je fajn :)


galerie

Gift Quest: Christmas Edition Gift Quest: Christmas Edition Gift Quest: Christmas Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce