recenze

Gallic Puzzle

Gallic Puzzle

Na chvilky volného nebo nudného času se nejlépe hodí nějaká dobrá match-3-hra. Nemusí být světová, ale měla by mít nějaké ty základní parametry, které se od ní očekávají. Gallic Puzzle jich většinu má.
Asi tu nemusím nijak zvlášť rozebírat princip match-3-her. Základem je přehazovat různé kameny a předměty a tak tvořit svislé nebo vodorovné trojíce (a více) stejných typů. Různé hry nabízí různé mutace, ale ve své podstatě je vše stále stejné.
První zvláštností Gallic Puzzlu jsou ptáci na vrchní části pole, kde luštíte. Ti poměrně rychle shazují kameny, a pokud se nějaký sloupec dostane až k nim, pak postupně natáhnou brka. Hlavní cíl je tedy předejít této ptačí katastrofě a zbavit se všech barevných polí. Pokud toho docílíte, spadne kousek artefaktu, který skládáte a musíte ho propašovat až na spodek celého pole. To je dost často frustrující, jelikož se většinou stane, že vám v cestě stojí už pouze jeden předmět a toho se ne a ne zbavit. Obtížnost patří k těm vyšším, ale není to tak hrozné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Gallic Puzzle Gallic Puzzle Gallic Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce