recenze

Fun Mice House

Fun Mice House

Myplaycity.com začíná být jako distributor kvalitnějších freeware her stále známější. A jejich nejnovější počin si můžeme zkusit právě dnes. Logická hra s myší (animovanou) v krásné grafice zaujme prostě každého.
Variace na Hanoi Towers s názvem Fun Mice House patří graficky k těm lepším logickým hrám. Hrajeme zde známou hru na „kdo postaví z očíslovaných kamenů (nejsou to náhodou sýrové bochníky?) co nejhezčí a současně nejvíce číselně hodnotnou věž“. Pokud se nám aktuální přidělené číslo nelíbí, dostaneme na vybranou, zda jej chceme nahradit. A pokud se nám ani druhé nabízené číslo nehodí do krámu, prostě a jednoduše necháme hrát protihráče řízeného naším CPU. Na výběr máme různé stupně obtížnosti i několik diametrálně odlišných levelů.

Jak jsem řekl, Fun Mice House patří k těm lepším logickým hrám nejen z důvodu příjemné hratelnosti, ale i díky pěkné grafice a celkovému prostředí. Vzhledem k tomu, že dodavatelé z Myplaycity.com nás zavalují stále více standardně kvalitními hrami, budu je bedlivě sledovat a každý jejich počin včas oznámím. Užijte si to!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Fun Mice House Fun Mice House Fun Mice House Fun Mice House Fun Mice House