recenze

Frosty The Snowman

Frosty The Snowman

Máte chvíli volno a nevíte, co si zahrát? Baví vás tetris? Pak si zahrajte Frosty The Snowman. Jedná se o klasický tetris ve vánočních provedení. Nečekejte, že by vám padaly dárečky, zůstávají klasické kostky, ale na hrací ploše se vám budou měnit motivy. Motivy jsou samozřejmě vánoční.
Úkolem hry bude, jako vždy u tetrisu, skládání kostek tak, aby vznikla plná řada, která následně zmizí. Během hry se vám budou na pozadí měnit vánoční motivy. Čím dále budete ve hře postupovat, tím větší rychlostí budou kostky padat. Za každou složenou řadu obdržíte body. Body získáváte nejen plnými řadami, ale i každou dopadenou kostkou. Hra postrádá hudbu, což může být pro někoho výhoda, že si může pustit vlastní. Nějaká ta vánoční hudba by se ovšem ke hře určitě hodila. Dáte-li ve hře pauzu, kostky se zastaví, ale vy s nimi můžete dále otáčet a také je posunovat na místo určení a manipulovat s nimi i po dopadu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Herly | 25.12.07 v 09:05

Toš mám pocit že tuhle recenzi psal někdo ve čtyři hodiny ráno s právě uvařeným kafem v ruce :-O jako nechci nic říkat ale recenzi si vážně představuju jinak...a překvapuje mě že ji vubec na serveru jako tenhle vydali. (což neznamená že Martin je špatný pisálek neznám ho ale uznejte sami...tohle se prostě nepovedlo...)

jinak hra pěkná nějakou půlhodinku sem se na tom sekl:-P:)


galerie

Frosty The Snowman Frosty The Snowman Frosty The Snowman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce