recenze

Frohe Weihnachten Puzzle

Frohe Weihnachten Puzzle

Néeéeséem Váaáam nóoóoviny, póoóoslóoóouchéeéejte! Puzzlík jako vyšitý do té pravé vánoční atmosféry je jako balzámek na duši! Kdo si ho nezahraje, ten dárky nedostane! A kdo si ho zahraje, vypadne z toho šíleného předvánočního mumraje! (… alespoň na chvíli, doufám…)
Jsem něco jako redaktor masochista, který si dal za úkol recenzovat klasické puzzle, které již bylo miliardkrát recenzováno a není na něm prakticky cokoliv, čeho by se dalo chytnout, aby recenze nebyla nudná. Nebo že by?

Z taktických důvodů pomineme rozbor a význam slova „puzzle“, protože nošení dříví do lesa je věcí nerozumnou. Zaměřme se spíše na spojení dvou veličin: klasické puzzle s vánoční tématikou + vánoční atmosféra + být ve správný čas na správném místě = příjemně strávená chvilka. Co si více přát?

Nu a na závěr této hodně nudné recenze si Vám dovolím zazpívat koledu, což by měl být jakýsi zásadní benefit mé dnešní práce. To jen abyste si nemysleli, že chci svou práci vyloženě odfláknout…

„Néeéeséem Váaáam nóoóoviny, póoóoslóoóouchéeéejte! V Béeétléeéemské káaáaplíiíičceéeé póoóozoóor déeéejté! Slýyýyšteéeée jeéeé pilně áaáa neéeéomylně, róoóoózjímeéeéjtéeée!“.

Ještě,že jste mne to neslyšeli zpívat naživo, takže takto vám mohu v klidu tvrdit, že zpívám jako Karel „Cyborg“ Gott. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

AdaDanjermond | 08.01.07 v 07:15

Kdyby uz vanoce meskoncili - a to dokonce i ty pravoslavne, tak bych rekla, ze se nevymyka...


galerie

Frohe Weihnachten Puzzle Frohe Weihnachten Puzzle Frohe Weihnachten Puzzle