recenze

Frendz

Frendz

Co si takhle na Vánoce trochu zapřemýšlet s dobrou logickou hrou? Vyřazování nepřátel pomocí chytrých tahů, o tom je hra Frendz!
Doufám, že většinu hráčů neodradil úvod, v němž jsem se zmínil o tom, že je hra logická. Je zřejmé, že logické hry nezabaví tolik jako hry akční, erotické nebo humorné, ale v tom případě je naším úkolem vám dokázat, že logické hry dokáží také zabavit.

Samozřejmě ne tak jako již zmiňované hry akční, ale chce to jen přemýšlet. ;) Frendz je další hra z řady od KewlBoxu. Tyto hry mají vždy skvělou grafiku, což by mělo nalákat skalní příznivce freeware her a i zvuk není zrovna špatný. Ve Frendz jde o logické tahy, jimiž předčíte protivníka. Vaše postavy mají modrou barvu a vaším úkolem je stavět je tak, aby byly vždy z každé strany ohraničeny další postavou. Stavět je můžete vodorovně, svisle nebo šikmo.

Pokud se vám to podaří, tak se všechny červené čili nepřátelské postavy promění ve vaše. Pokud máte postav více, jste vítězem, ale samozřejmě je tu i možnost mrtvého bodu, kdy nebudete vědět s kým a kam táhnout. To se dá vyřešit tím, že budete před každým tahem přemýšlet. ;) Zní to opět jednoduše, ale pokud pro vás tato hra bude příliš jednoduchá, tak si nastavte vyšší obtížnost a hned to bude něco jiného. ;)

Tato možnost je ve většině her, ale zde se musí opravdu využít, neboť pod úrovní easy vás hra omrzí po první kole. Frendz trochu připomínají tahovou strategii, ale jen trochu. Věřím, že fanoušky logických her pobaví a vymažou ji až tak po týdnu. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Drzka | 08.01.03 v 17:49

Fakt husty... aspon me se to libi... 1. 2 kola v pohode, ale od 3 se musi myslet jak tahnout... Ja se dost zapotila... :)


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce