recenze

Freetrix

Freetrix

Klasika s roztomilými zvířátky? Proč ne. Vyzkoušejte zábavný tetris v novém veselém zpracování, které potěší hlavně dětské duše. Legenda všech legend v novém kabátě, co dodat?
Popisovat princip Tetrisu by bylo nošením dříví do lesa. Zaměřme se tedy na to nové a netradiční, co nám přináší dnešní remake.

To hlavní je poutavý design. Vše je velmi příjemně nakresleno, nechybí pohodová relaxační hudba a zvuky. Místo obligátních kostiček padají jakési klece s uzavřenými zvířátky. Postupem levelů přibývají další živočichové (celkem je jich osm), například kočka, žába či vlk. Zmizením kostek je osvobodíte z jejich vězení. Dalším zpestřením jsou též různé bonusy, které se občas objeví a pomohou vyřešit leckterou zapeklitou situaci. Ovládání je vedle standardních šipek možné také myší. Záleží na každém, co mu lépe vyhovuje. Freetrix je rozhodně zajímavým titulem, který pomůže překlenout chvíle volna. Milovníkům Tetrisu jistě zaplesá srdce při pohledu na nebohá stvoření a mně nezbývá než jim stáhnutí této gamesky s osobitým kouzlem vřele doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Freetrix Freetrix Freetrix