recenze

Frankenstein - The Dismembered Bride

Frankenstein - The Dismembered Bride

Bojíte se rádi? A znáte k tomu ještě příběh o Frankensteinovi? Umělém muži, kterého stvořili z kousků lidských těl? A což teprve, když se do toho připlete Frankensteinova nevěsta. Kdo v tajemném zámku křičí a jaké hrůzy tyhle zdi už viděly?
Atmosféra tajemného hradu je skutečně ponurá a děsivá. Do toho přidejte jekot kdesi z jeho útrob, bouřku a noc a máte horor jako vyšitý. Vaším úkolem bude rozluštit záhadu, která se za zdmi hradu ukrývá. Pátrejte po věcech na seznamu, sesbírejte je a získejte další dílek do skládačky. Pohybovat se budete různě, od brány až po sklep, navštívíte odpornou mučírnu, ale i krásný skleník. V průběhu sbírání je možné si obrazovku přiblížit, aby vám neunikla sebemenší maličkost. Navíc, nevíte-li si již rady, jsou zde pro vás nápovědy. Začínáte s devíti a je potřeba s nimi šetřit. Jako v každé hře tohoto typu i zde platí omezení, které se týká bezhlavého klikání. Obrazovka na chvíli zamrzne. Výbornou věcí je rozhodování. Můžete se rozhodnout, kterou místnost či část domu propátráte jako první. Pro lepší orientaci čtěte monolog hlavního hrdiny, pomůže vám udržet v mysli linii příběhu, stojí za to, uvidíte. A co vás čeká na konci? Frankensteinova nevěsta nebo někdo úplně jiný?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

IceSoft

IceSoft | 05.10.16 v 23:41

Skvělá hra.

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 18:02

Pěkná grafika

hajzlos

hajzlos | 30.07.15 v 19:35

docela děsivé

davi.k | 07.11.11 v 16:48

To vypadá dost dobře! Mimochodem, v úvodu máte chybu - Frankenstein byl stvořitel, ne ta stvůra :).


galerie

Frankenstein - The Dismembered Bride Frankenstein - The Dismembered Bride Frankenstein - The Dismembered Bride Frankenstein - The Dismembered Bride Frankenstein - The Dismembered Bride