recenze

Fortuna

Fortuna

Věříte na věštění? Z dlaně? Z letu ptáků? Nebo z magické koule? Určitě vás bude zajímat počítačové věštění z posledně uvedeného předmětu! I kdyz zpracování není nejlepší, minimální pozornost si hra jistě zaslouží.
Upřímně řečeno, nabízím tady něco, co vlastně ani není hra. Je to v podstatě jen taková blbost, která pouze náhodně generuje odpovědi na vaše otázky. Jak na to? Jednoduše, nahlas vyslovíte nějakou otázku (nahlas proto, aby byl nějaký svědek, který se tomu pak zasměje společně s vámi) a pak stačí jen stisknout libovolnou klávesu a počíst si věštbu. To je všechno. Ano, připouštím, moc úrovní tady není, krev tady taky neteče a ani zkušenost či lepší zbraně se tady sbírat nedají (jen tak mimochodem, jednu hru/nehru už jsem tady kdysi recenzoval - Statbuilder.

Pokud si vzpomínáte, tak i tam bylo veškeré hráčovo snažení omezeno na bezduché klikání myši na jediné tlačítko a taky se tomu říkalo hra :-). Přesto si myslím, že je to sranda. Možná... pokud to neberete moc vážně. Koule totiž dokáže věštit možnost ANO/NE s tím, že u každé má tak 10 různých odpovědí. Tím spíš je to sranda, když se někdo zeptá, jestli vyhraje v nedělním tahu JACKPOT ve Sportce a koule mu odpoví: Možná ano. To bych zvládl z pozice laika taky. Pokud si vsadí dobrý čísla.... Zkrátka a dobře, neberte to jako hru, ale jen jako něco, co může zpestřit jinak nudné odpoledne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce