recenze

Forgetful Barman

Forgetful Barman

Tato veselá a barevná hříčka jistě potěší všechny milovníky nenásilných her. Budete si zde totiž muset zapamatovat recept a pak bez něj namíchat požadovaný nápoj. A vězte nebo ne, není to zrovna snadné.
Forgetful Barman je zajímavá dětská hříčka disponující zdařilou 2D grafikou, kde si vyzkoušíte jistě oblíbený obor lidské činnosti - stanete se zde totiž barmanem. Hra je vytvořená ve flashi, ale jedná se o EXE soubor, jehož on-line podobu se mi najít nepovedlo, a tak vám ji nepřinášíme mezi flashovkami, nýbrž zde mezi regulérnimi off-lineovými plnými hrami.

A o co že ve hře jde? Pokud si chcete pořádně procvičit svoji paměť, tak jste právě narazili na správný herní produkt. Jedná se sice o nepříliš složitou gamesku, ovšem je pěkně zpracovaná, a tak se na ní dobře dívá. Úkolem hráče není nic menšího, než namíchat nápoj přesně dle receptu, který vám je na začátku hry zobrazen a vy si ho musíte zapamatovat. Pak stačí zvolit správnou sklenici a vybrat správné ingredience a můžete podávat zákazníkovi.

Přeji příjemnou zábavu.

.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Forgetful Barman Forgetful Barman Forgetful Barman