recenze

Flyhard

Flyhard

Úchvatně vypadající logická hříčka, ve které máte jednoduchý úkol, dostat se z bodu A do bodu B. Jak už to ale bývá u tohoto žánru zvykem, nebude to tak jednoduché, jak to zprvu vypadá. Podaří se vám dostat k cíli?
Pokud už vás nebaví akce či jiné žánry, ale přesto byste si chtěli zahrát, a přitom si odpočinout a zároveň osvěžit mozkovou aktivitu, pak je dnešní hra tím pravým. Smyslem hry je dostat se s malinkatým vrtulníčkem ven z labyrintu. Aby to však nebylo tak jednoduché, jsou cesty blokovány všelijakými překážkami, ať už se jedná o dveře či spousty kostek. S pomocí fyzikálních zákonů a důvtipu se však zcela určitě k cíli dostanete. Stylem mi tato hříčka připomněla stařičký UGH, na rozdíl od něj však nebudeme nikoho zachraňovat, nám postačí zachránit sami sebe.

Při pohledu na okolní obrázky by bylo hříchem nezmínit se o velmi zdařilém grafickém zpracování, které patří opravdu mezi to nejlepší s čím se můžeme mezi freewarem setkat. Perfektně je do hry zakomponován fyzikální model, díky kterému se veškeré objekty ve hře chovají reálně.

Co už tak hezké není je náročnost, kdy pro plynulé hraní potřebujete velmi výkonný počítač, navíc je vyžadováno softwarové rozhraní Aegia PhysX, bez kterého si nezahrajete vůbec. Je obrovská škoda, že hra obsahuje pouhé 3 úrovně, které navíc není problém dokončit zhruba za 20 až 30 minut. Jinak by mohlo být hodnocení ještě mnohem vyšší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

BigTimer | 30.10.07 v 14:05

spis hw naroky patri k tem nejtvrdsim se kterymi se muzeme u freewarovky setkat..


galerie

Flyhard Flyhard Flyhard Flyhard

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce