recenze

Flower's Story - Fairy Quest

Flower's Story - Fairy Quest

Půvabná hříčka plná kytiček z těch nejprostších až k těm nejušlechtilejším. Pojďte a vdechněte se mnou jejich omamnou vůni, uchvátí vás krásná grafika hříčky stejně jako ozvučení a příběh. Pojďte pohladit růže, kopretiny, ale i chrpy a zvonečky.
Je s podivem, jakou mají někteří autoři her fantazii. Tentokrát zabruslíme do lesa a mýtinu, kde žijí víly a elfové. Víly květinky milují, a tak není divu, že si s nimi v jednom kuse hrají. Vy máte za úkol vytvořit nejméně trojičku stejných kytiček prostým přesmýknutím tří kytiček. Nebojte se, zní to sice složitě, ale hra vás sama povede doslova za ruku. Budete zde dostávat také nejrůznější pkoly. Například poskládat erb či kytici nějakému z rytířů nebo zámožných měšťanů. A což teprve, když začnou kvítky padat z nebe a vy musíte chytat jenom ty, jež se po vás žádají. A pexeso s kytičkami jste už vyzoušeli? Dojde dokonce i na osvobozování víly, jež se zapletla do stonků a výhonků rostlinek. Dusí ji, a tak jí musíte pomoci, aby nezahynula. Rozhodně mohu s klidným svědomím prohlásit, že tahle hříčka patří do klenotů free her, její grafika je naprosto okouzlující, navozuje nádhernou atmosféru, kterou ještě umocňuje stylově zvolená hudba. Určitě ji budete chtít dohrát až do konce. Kdo ví, co se na něm skrývá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.02.17 v 15:58

dobrá hra na postřeh a odreagování


galerie

Flower's Story - Fairy Quest Flower's Story - Fairy Quest Flower's Story - Fairy Quest Flower's Story - Fairy Quest Flower's Story - Fairy Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce