recenze

Flipull Advantage

Flipull Advantage

Flipull je sice námět z roku 1989, ale hádám, že tuhle sofistikovanou logickou hru neznáte. Má promyšlená pravidla a vyžaduje pořádnou dávku soustředění a myšlení dopředu. Flipull Advantage čeká. Troufáte si?
Flipull Advantage je postaven na hře Flipull, která vznikla v roce 1989 ve společnosti Taito Corporation. Její moderní předělávku na PC mají na svědomí Acoders, kteří už mají na kontě úctyhodnou řádku her, z nichž mnohé najdete i na našem serveru.

Princip téhle hry je, pravda, trochu zapeklitější a špatně se popisuje. Prostě si to chce "osahat" a na vlastní kůži stylem pokus-omyl zjistit, co a jak. Vaším úkolem je totiž v prostoru levelu, (který nebudu popisovat - podívejte se na screeny,) vyčistit blok různobarevných kostek tak, aby jich tam zbylo nanejvýš předepsané množství. Toho docílíte vystřelováním dalších takových kostek mezi ty, co jsou v rohu obrazovky naskládané, přičemž musíte trefit kostku stejné barvy. Ta letí a ničí kostky stejné barvy, dokud nenarazí na jinak barevnou. Postaví se na její místo a "vystrčenou" kostku dostanete "do rukou", abyste ji poslali na další. Musíte si ale dát pozor, aby se vám vždy vrátila taková kostka, kterou můžete někde uplatnit. V dalších levelech narazíte na překážky, které vám nedovolí střílet kostky z libovolných míst apod., čímž se hrá stává zajímavější.

Technické zpracování je pěkné, přestože je v zásadě velmi jednoduché. Zvukové stránce také není co vytknout. Flipull Advantage můžu jedině doporučit a pokud se bojíte principu hry, rozhodně stahujte - uvidíte, že to jen neumím pořádně popsat... :c)

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

74 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

phanka

phanka | 02.04.15 v 14:52

to mi nejde


galerie

Flipull Advantage Flipull Advantage Flipull Advantage Flipull Advantage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce