recenze

Flag

Flag

Máte zájem o příjemnou logickou hříčku? V tom případě zbystřete, protože vám jednu takovou právě dnes přinášíme. Váš úkol bude velmi jednoduchý, musíte postupně odkrývat jednotlivé objekty a pokusit se najít vlajku Austrálie.
Dlouho jsme přemýšlel, k čemu dnešní kousek vlastně přirovnal. Nakonec bylo řešení snazší, než se na první pohled zdálo. Titul Flag je totiž velmi podobný klasickým minám z prostředí Windows. Nejde ale o klasickou kopii, protože veškeré herní prvky se odvíjí trochu jiným směrem, než jakým jste možná zvyklí.

Hlavní úkol spočívá v tom, pokusit se najít vlajku. Vše se odehrává na čtverečkované hrací ploše, kde se musíte snažit odkrývat jednotlivá políčka právě až do chvíle, než objevíte vlajku. Protože možných pokusů není až tolik, jak by si někteří přáli, musíte tuto vlajku zkusit najít co možná nejrychleji. Výbornou pomocí jsou tak políčka, která obsahují číslo. Jedná se o hodnotu, která značí jak daleko od vás je váš cíl. Vyjma jich ale můžete najít i další věci, jakou jsou výbušniny. Ty bohužel moc k užitku nejsou, protože vám důkladně zametou veškeré cesty a musíte opět pátrat na slepo. Nemusíte se ale obávat, že by vše bylo nějak moc brutálně obtížné. Zpočátku jsem si to sice myslel, ovšem budete-li postupovat obezřetně, nemusíte se vůbec ničeho obávat. Postup do dalších úrovní na sebe nenechá dlouho čekat.

Mám-li to nějak shrnout, pak vězte, že je tento kousek opravdu povedenou a zábavnou gameskou, určenou hráčům, kteří se rádi baví a mají rádi příjemné odreagovačky. Ti budou Flag stahovat především.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Russell | 04.09.06 v 12:01

ne že bych chtěl rýpat, ale ta vlajka není Austrálie ale Nový Zéland. Austrálie má hvězdy celé bílé bez červených vnitřních částí a má na vlajce o 2 hvězdy více - jednak má 1 navíc v souhvězdí Jižní kříž (takže ho má "realističtěji" vyvedený než jejich jižní ostrovní soused) a jednak má v levém dolním kvadrantu navíc velkou bílou hvězdu. Jinak dobrá hra na odreagování


galerie

Flag Flag Flag Flag Flag

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce