recenze

FatalPuzzle

FatalPuzzle

Zamlouvá se vám tento název? Mohu vás ujistit, že o puzzle nejde, ale vlastně budeme tak trochu skládat :) Neváhejte a rozhodně vyzkoušejte tuto logickou hru, ve které rozhodne vždy jen jeden okamžik ;)
Na Divokém západě to vře. Klidné město totiž neustále vykrádá jeden a ten samý bandita. To však přijde obyvatelům tohoto města příliš stupidní, že je vykrádá pořád ten stejný bandita každý týden a připravuje je tak o celé mění. Proto se rozhodnou vypsat na dopadení bandity vypsat odměnu, takže vyhrabou všechny peníze, dají je dohromady a hle! Máme tu slušnou sumu. To přiláká spoustu dobrovolníků, ale jen jeden může uspět – bude to někdo z vás!

Bandita je tedy jen jeden, to zní opravdu jednoduše, ale jen tak to nepůjde. ;) Bandita prochází každý den těmi samými místy, takže si na něj počkáte, ale musíte vybrat vhodnou chvíli na jeho likvidaci, takže zde půjde o trochu logiky, ale zase tak příliš jí nebude, nebojte se. :)

Jak budeme dnes protivníka zneškodňovat? Použijeme např. obyčejný kámen nebo bumerang. Nebudeme však vrhat či házet jen tak. Začínáte na skále, pod kterou vede cesta a jak už vás asi napadá, po cestě půjde i náš člověk. ;) My musíme vypočítat, kdy se objeví přímo před námi, přidat k tomu čas, za který dopadne kámen na zem a je to :) No vypadá to, jako bych si dělal legraci, ale tak nějak to vlastně je. :) Samozřejmě nic počítat nemusíte :) Stačí jen to stále zkoušet a jednou to vyjde. :) Ne, tak by to také nešlo nejlépe, takže si vyberte něco mezi těmito dvěma řešeními. ;)

Hra má několik kol, v prvním budete shazovat kámen, ve druhém také, ale na jiném místě a s jinými okolnostmi. Kámen totiž párkrát projede po skále, takže máte několik šancí na zasáhnutí nepřítele. Další kolo bude podobné, opět budeme shazovat kámen, tentokrát na plošinu, z níž se odrazí a dopadne na zem, takže náročnost bude stále vyšší. No a ve třetím kole dojde na bumerang ;) Ostatní si nechám pro sebe, abych vás nepřipravil o překvapení. ;)

FatalPuzzle je zajímavé řešení westernových her. Příběh je sice stereotypní, ale pochybuji, že na něj budete klást důraz. Jde hlavně o hru a ta se tentokrát celkem povedla. Jde sice o flashovku, takže vás grafika příliš nenadchne, ale hratelnost a vlastně hra celkově jsou na slušné úrovni. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

81 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie