recenze

Fantasy Chess

Fantasy Chess

Šachy, krásná královská hra. Že už jsme tu měli hodně šachových freeware her, to se musí nechat, na druhou stranu, byla by škoda se nepodívat i na nějakou jinou. Proč? Ne každé šachy na počítač jsou stejné. A že těch vychytávek může být docela hodně se můžete přesvědčit u této hry..
Co si budeme povídat, na první pohled tato hra vypadá opravdu skvěle! Ani se člověku nechce věřit, že by se někdo dělal s něčím takovým a pak se toho zbavoval jako Freeware. Když hru spustíte (nejlepší je mít rozlišení 1024x768, jinak nevidíte celou plochu), okamžitě se spustí skvělá hudba, doprovodný ženský hlas, zkrátka by člověk řekl, že je to freeware šachový ráj. Jenže ouha, jakmile se objevíte na hrací desce a má začít hra, zjišťujete, že o boj proti počítači tady jaksi nejde, ale jedná se pouze o duel dvou lidí, sedících u jednoho počítače. Hmm, samo o sobě by to nemuselo být špatné, občas se najde někdo ochotný strávit nějaký čas ve společnosti někoho jiného a když už nic, tak třeba hrát dobře vypadající šachy. Za tragický zádrhel ovšem považuji, že neexistují žádná!!! omezení pohybu figurek, takže můžete skákat jakkoli z místa na místo bez ohledu na skutečnou hru a dále pak hrát za jednu stranu libovolně často. Upřímně řečeno, nebýt těchto chyb, mohlo být skóre mnohem lepší...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Ivo Ramík | 18.09.02 v 10:20

Omlouvám se, ale tyhle šachy nejsou ty pravé, co jsou na obrázku. Došlo k menšímu omylu, který bude co nejdřív napraven.


galerie