recenze

Electricity

Electricity

Jaké to je být proudem- zřejmě elektronů? Jak se těmto částicím prudí našimi základními deskami? Myslíte si, že plácám nesmysly? stáhněte si Electricity a pochopíte!
Jak bylo naznačeno v perexu, ve hře Electricity budete muset za svou přijmout roli proudu elektronů. (já tu sice házím fyzikální terminologií, ale nedejte se zmást- může to být jakýkoli proud) Jisté je toliko, že se v podobě tohoto proudu budete pohybovat po tištěném spoji.- kdo neví, co to je, vězte, že to je ta zelená destička, na které se to jen hemží různými elektronickými součástkami. To by ještě samo o sobě jako námět moc neuspělo, takže vaším úkolem bude na tomto spojí sbírat jakési plamínky, které se přemění na jeden článek vašeho proudu. A jsme u toho. Mnohým z vás již dobliklo- a komu ještě ne, tak tomu to nyní prozradím. Jde samozřejmě zcela o jasný námět "had", který už jsme měli příležitost spatřit v takovém množství obměn, že si je všechny snad nikdo nemůže pamatovat.Tak a jsem u jádra pudla. Otázka zní, jestli vás tenhle námět baví.

Pokud ne, tak nemá cenu číst dál, protože Elektricity je sice "zase něco jiného", ovšem spíše než inovací je to jen další díl do sbírky, kterým ničím výrazně neoslní.A jak probíhá hra? Tak samozřejmě- kromě obligátního sbírání ohníčků musí být ve hře také přítomno něco, co vám tohle sbírání alespoň trochu znepříjemní, takže to udělá hru hratelnější. Ve hře Electricity pro vás nebezpečí představují samotné elektronické součásti a potom také kraje herní obrazovky. Pokud narazíte do nějakého kraje nebo el. součástky, proběhne vámi zvláštní jiskření, které vás samozřejmě připraví o jeden život z celkových tří. O ovládání se netřeba zmiňovat, protože je úplně stejné, jaké v těchto hrách bývá. Vystačíte si pouze se šipkami. A nyní již k technickému zpracování. Stručně- grafika- průměr- typický absolutní průměr. Zvuky- hodnotil bych jako lehký nadprůměr,tedy vzhledem k tomu, že se v některých hrách zvuky doposud nevyskytují standardně.Jestli si hru stáhnete nebo ne už nyní záleží jen na vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie