recenze

Eldorado Puzzle

Eldorado Puzzle

Tahle hříčka začíná jako pohádka. Archeolog se svou partnerkou pronikají tajemi džungle, neboť se vydali na strastiplnou cestu za pokladem a dobrodružstvím. Hra nadchne malé i velké přívětivou grafikou, dobrou a snadnou hratelností a pěknou hudbou.
Jakmile absolvujete výklad, proč se vlastně oni dva lidé vydali na cestu a co hledají, jste vhozeni do jámy lvové. Nyní začíná váš boj o čas. Před vámi se ocitne hrací pole, kde jsou nejrůznější ornamenty. Naleznete tam smaragdy, masky dosud neobjevených kmenů a jiné. Vy máte za úkol přesmýknutím dvou věcí získat skupinku nejméně tří stejných artefaktů. Ty zmizí a na jejich místo dopadají další. V pravé části obrazovky uvidíte rtuťový sloupec, jenž vám odměřuje čas. Věřte, že není vždy jednoduché nalézt trojičku a čas běží neúprosně pro všechny. Hra je zasazena do krásně ztvárněného prostředí, jistě se jím budete kochat i vy. A pro ty, kteří této grafice neholdují, mám aspoň příjemný zážitek ze hry nebo poslech tiché hudby.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

štěpánka | 10.10.08 v 08:56

Ahojky přeji všem

Andy | 30.08.08 v 09:59

Hra je velice pěkná,má krásnou grafiku,ale mohla by být trošku delší a trošku víc složitější,ale jinak je super.

bohda | 06.08.08 v 11:05

je to zajímavá hra a ten stereotyp není zas tak hrozný,je to zajímavý,jsou různé úkoly a není to takový stereotyp jako u jiných her se skládáním diamantů


galerie

Eldorado Puzzle Eldorado Puzzle Eldorado Puzzle Eldorado Puzzle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce