recenze

Drop N Music

Drop N Music

Kombinace hudby s logickou hrou? I takové jsou dneska klony a my se na jeden z nich můžeme podívat zblízka. Skládat do rytmu diskotékových songů barevné objekty tak, aby následně zmizely je hned o něco zábavnější. Otázkou je, jestli si z neustále rostoucí hradbou dokážete poradit.
Je možné, že po zahraní budete mít neodolatelnou chuť tancovat. K tomu už ovšem dnešní gameska neposlouží.

Ocitáte se na mixážním pultíku, který bude brzy plný k prasknutí, pokud adekvátně nezasáhnete. V horní polovině se ne právě pomalu producírují různě zbarvené kuličky, zatímco odzdola se o poznání pomaleji vynořují barevné čtverečky. Žádná další složitá geometrie se naštěstí nekoná a jen stačí, když dojde ke spojení dvou tvarů o stejné barvě. Vytvořený pár zmizí. Stejně tak se stane i s trojicí. Abyste splnili zadání a hráz zničili dříve, než dosáhne nebezpečně vysoko, musíte být dostatečně rychlí a přesní. Hra totiž sází de facto na vaše chyby. Kdykoli se vám nepodaří shodit do potřebného místa určitou barvu, zůstává tam a vy máte zbytečně o starost víc. K tomu všemu vám hraje do ouška hudba. Předem upozorňuji, že pokud nejste diskofilní typy, budeme mít možná problém. Zvolit si můžete ze dvou herních režimů. Song si můžete buďto zvolit, nebo se pustíte do souboje v jakémsi jednom nekončícím kole.

Písně svým tempem určují obtížnost hry, a tak není na škodu si na úvod pustit něco „pomalejšího“. Bohužel (či možná bohudík) zhruba v polovině každého kola hudba skončí, nastane ticho a pokud v té chvíli ještě zahrajete zmrznutí bloků (stav, kdy se bloky nehýbou), stává se z hry několika sekundové Čekání na Godota, což je trochu škoda. Přesto se jedná o zajímavý počin, za jehož zkoušku nic nedáte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Drop N Music Drop N Music Drop N Music Drop N Music

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce