recenze

Drivers Dilemma

Drivers Dilemma

Zdá se vám podivné spojit logickou hru s řízením auta? Ve světě freewaru je možné vše. Zcela jistě vás o tom přesvědčí dnešní gameska Drivers Dilemma. Hlavním úkolem je během své cesty posbírat všechny krystaly. Tak nastartujte své motory a pusťte se do toho!
V čem tedy celá hra spočívá? V základu je jednoduchá. Jak již bylo řečeno, je nutné především posbírat krystaly. Ale to není zdaleka vše. Svou cestu si před nastartováním musíte skutečně dobře promyslet, protože jakmile se váš vůz rozjede, už ho nelze zastavit. Vlastně lze. Ale jedině tak, že s ním nabouráte a to samozřejmě znamená váš konec. Proto je nutné si dávat velmi dobrý pozor na to, kam vaše auto nasměřujete. Cestu vám usnadňují (nebo spíše znesnadňují) různé tunely, teleporty, dopravní značky a mnoho dalších. V pozdějších fázích je až chaotické se vyznat ve všech ukazatelích směru. Velice tedy pomůže si gamesku nacvičit v tutorialu.

Bavit se o vizuálním a zvukovém zpracování nemá přliš cenu. O tom velmi originální Drivers Dilemma není. Bohužel je to hra jen na chvilkové pobavení. I tak má ale co nabídnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Drivers Dilemma Drivers Dilemma