recenze

Dr. Rudy

Dr. Rudy

Jedná se o remake kultovního logického rychlíku z nintenďáckých herních systémů známého pod názvem Dr. Mario. Hra se velmi podobá gameskám typu tetris a vaším úkolem bude pomocí různě barevných pilulek padajících do herního kýble plného bacilů zlikvidovat tuto nepříjemnou havěť...
Kdo máte rádi logické hry typu tetris, tak nyní zbystřete. Mnou zde dnes představovaná hra Dr. Rudy je přesně jako pro vás stavěná. Vychází ze známého logického rychlíku proslaveného především z herních zařízení společnosti Nintendo. Ta hra se jmenovala Dr. Mario a dnešní zde prezentovaná gameska z ní přebrala snad vše. Jedná se tedy o poměrně kvalitní remake původního herního produktu.
A o co že vlastně jde? V herním kýblu se přemnožily bacily a vám od horní části obrazovky do tohoto kýble padají léčivé pilulky sestavené ze dvou částí různých barev (může se stát, že obě dvě mají stejnou barvu). A vaším úkolem je tyto pilulky nastavit tak, aby byl bacil obklíčen částmi pilulek, které mají stejnou barvu jako má on sám. Toto obklíčení musí být tvořeno alespoň čtyřmi částmi pilulek vedle sebe v horizontální či vertikální poloze.
Pokud se tak stane, bacil zmizí. Úkolem je takto zničit všechny bacily, pak pokračujete do dalšího levelu. Se zvyšujícím se levelem se zvyšuje i počet bacilů. Level v němž budete začínat si můžete nastavit. Tak good luck při boji se zakeřnou mikrohavětí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Dr. Rudy Dr. Rudy Dr. Rudy Dr. Rudy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce