recenze

Dr. Horst

Dr. Horst

Remake kultovní hry Dr. Mario, vaším úkolem bude pomocí správného kladení dvoubarevných prášků zlikvidovat bacily v herním kýbli. Jedná se o logický rychlík postavený na obměně tetrisu a podobně jako ostatní logické rychlíky je velmi chytlavý a dobře hratelný. Tento je navíc i pěkně graficky ztvárněn, takže mi nezbývá, než vám ho doporučit ke stažení.
Dr. Horst je v podstatě remakem kultovní hry Dr. Mario od Nintenda, která byla později konvertována na řadu dalších platforem. Šlo o logický rychlík na principu tetrisu, ale s trošku jinými druhy kostek.
Ve hře Dr. Mario se snažil populární hrdina herních produktů od Ninteda jménem Mario zničit velké množství přemnožených bacilů. Bacily existovaly ve třech barevných provedeních a k ničení sloužily pilulky složené ze dvou částí. Ony dvě části byly k dispozici pouze v barevných provedeních bacilů a pokud se vám podařilo položit tři od shora padající pilulky těsně nad bacila, pod něj nebo vedle něho těmi částmi pilulek, co měly barvu totožnou s barvou vybraného bacila, tak onen bacil zmizel.
A přesně o to samé půjde i tentokrát. Jen zpracování a grafika je jiná, je možné si nastavit úroveň obtížnosti, která v podstatě udává i počet bacilů v herním kýbli a pokud se bacilů zbavíte, následuje vždy další level s ještě více bacily. Takže hodně štěstí a pevné zdraví. Běžte ničit bacily.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

81 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.07.17 v 14:26

jeden z mých oblíbených tetrisů


galerie

Dr. Horst Dr. Horst Dr. Horst Dr. Horst