recenze

Dr. Harrison

Dr. Harrison

Zlí nepřátelští roboti versus Dr. Harrison. Pomozte doktorovi dostat se ven z bludiště plného zamčených dveří, poházených klíčů a nesympatických robotů usilujících o váš život.
Německý XLM Software vyprodukoval několik her a asi nejlepší z nich je gameska známá pod názvem Crazy Gravity. Druhou jejich nejlepší gameskou je Dr. Harrison. Je to taková běžná bludišťovka, která sice patří mezi SHAREWARE hry, ale lidí, kteří by si ji byli ochotni registrovat zasláním určité finanční sumy jejímu autorovi, na světě asi moc nebude.

Přeci jen existuje nespočet kvalitnějších produktů, přesto jsem se ji ale rozhodl zrecenzovat. Dr. Harrison se ocitá v obrovském bludišti s hromadou nepřátelských robotů, kteří mu jdou po krku. Úkolem našeho hrdiny je dojít od STARTu k EXITu, který je někde v bludišti ukryt. Po bludišti jsou rozházeny bomby, které Dr. Harrison může sbírat a opět je (již odjištěné) pokládat robotům do cesty. Když totiž robot na bombu šlápne, je po něm a na jeho místě se objeví jakési prémiové diamanty, za něž dostáváte body, seberete-li je.

Dr. Harrison po cestě musí sbírat různobarevné klíče, které mu odmykají k nim příslušné dveře do míst, kam jinak nemůže a díky nimž se smí přiblížit ke svému cíli. Nic víc, nic míň, nepočítám-li několik naprosto běžných věcí - jako zdi či srdce, které po cestě potkáte. Mínusem je, že pohyb není animovaný, ale postavy se pohybují po domnělém čtvercovém poli. Jako plus, které ale musím zmínit, je přiložený level editor, pomocí něhož si každý může vytvořit nová vlastní zábavná kola.

Hra Dr. Harrison, když se do ní dostanete, není špatná a lze u ní vydržet dostatečně dlouho, budete totiž muset velmi často logicky přemýšlet a jindy zase rychle reagovat. Gamesku bych rozhodně doporučil k vyzkoušení, smazat ji můžete vždycky a třeba vás chytne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Dr. Harrison Dr. Harrison

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce