recenze

(Don't) Save the Princess!

(Don't) Save the Princess!

Unesenou princeznu osvobodí chrabrý princ. Pohádky v tomto případě mluví jasně a nový pár může žít šťastně až do smrti. Co když ale udatný rytíř skončí ve chřtánu zlého draka? Na první pohled špatný konec. Na ten druhý přesně to, co musíte v dnešní hře činit.
Na vysněnou sexy princeznu zapomeňte a vzhůru ke zkáze…

Ač se v této hříčce ocitnete v roli rytíře, žádné hrdinské činy konat nebudete. Přestože dívka volá o pomoc jako smyslů zbavená, vaše ruka ji neosvobodí. Vašim úkolem je něco jiného. Správně odvedená prácička je umístit nebohého jinocha do úst draka, který čeká, až se k němu bez práce dostane jeden z odpoledních obědů. Za tímto účelem musíte po úrovni rozmisťovat směrové šipky, díky nimž chodící jednohubka v helmě mění směr a nemůže se stát, aby nebyla sežrána. Šipky musíte použít všechny a pak už stačí jen vyzkoušet, jestli jde vše podle plánu. Levá packa umisťuje, pravá odstraňuje.

Hra je zábavná a poměrně rychle se dostáváte dále k těžším úrovním. Hratelnosti pomáhá také navržení úrovní. V mnoha případech vytušíte, kam šipku „fláknout“, protože jinde prostě není místo. Lehké mozkové činnosti se přesto nevyhnete :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:12

takže rytíř záchranář princezen

PavelH

PavelH | 08.10.16 v 08:27

Dobrá hra.

jurcatko

jurcatko | 20.03.15 v 16:44

jako v pohádce


galerie

(Don't) Save the Princess! (Don't) Save the Princess! (Don't) Save the Princess!