recenze

DNA Ball

DNA Ball

„Logic“ znamená logický. „Logical“ znamená herní klasiku. A DNA Ball je jejím srdnatým následovníkem. Rej barevných kuliček dobře prověří nejen naši inteligenci pod tlakem, ale též i naše rychlé prstíky. No prostě bájo přátelé!
Již zmíněná pecka herní historie Logical je přesně ten herní princip, o který tu dneska jde. A že nevíte co to je? Nevadí, osvětlím tedy…

Na screenu vidíme propojenou pavučinku lehce připomínající DNA sekvence jednotlivých genů (aha, a teď už víme, co ty zatracené sítě jsou :-). Z tunýlků v horní části se na nás v pravidelných intervalech sypou různobarevní míčkové, kteréžto za úkol máme rozstrkati do míst v DNA sekvenci barevně totožných. Ovšem umístit míčky správně není rozhodně žádná procházka růžovým sadem, neboť padají rychle a samozřejmě na místech, která totožná barevně nejsou. Takže musíme brutálně pomačkávat klávesy vlevo-vpravo tak, abychom je ukočírovali směrem k barvám totožným.

Hra je to setsakramentsky zábavná, na tom se jistě shodneme. Na druhou stranu se také shodneme na tom, že by mohla být delší a graficky variabilnější. Nicméně bereme všemi deseti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

DNA Ball DNA Ball DNA Ball DNA Ball DNA Ball