recenze

Different Picture 1

Different Picture 1

Co myslíte, že se může skrývat za hru pod názvem Rozdílné obrázky? Psychologický test to vážně nebude, nýbrž známá hra, kde musíte najít několik rozdílu mezi dvěma, zdánlivě stejnými obrázky. Nuda? Ne, právě naopak!
Tato hra vlastně ani není hra, neboť se vyskytovala jen v papírových periodikách, a to jen výjimečně, pro pobavení čtenáře. Teď je tu ovšem Different Picture, který nám přinese desítky minut zábavy.

O co tu vůbec jde? Nejedná se o nic složitého, vaším úkolem je odhalení všech devíti chyb mezi dvěma obrázky, které po sobě nedbalý malíř zanechal. V levé části obrazovky je vždy vyobrazen správně nakreslený obrázek tak, jak má vypadat. Naproti tomu na straně pravé je obrázek nakreslen špatně. Na tomto „podvodu“ musíte nalézt oněch devět chyb a kliknutím zakroužkovat. Jakmile najdete všechny chyby, postupujete do další úrovně (nevím, kolik kol je zde celkově, ale můžu potvrdit, že jich je opravdu hodně). Abyste to ovšem neměli tak jednoduché, na nalezení všech defektů máte jen 60 vteřin, což je vcelku šibeniční termín. K tomu si připočtěte, že máte jen pět životů, které se vám postupně odčítají, pokud vám vyprší čas anebo když se netrefíte do chyby a označíte věc, která je vlastně v pořádku.

Co se týče grafiky, není hře co vytknout, je velice pěkně nakreslena. Možná se někomu nebude líbit, ale má svůj osobitý „crazy“ styl. Co ovšem nemá žádný styl, to je hudba, která tu v podstatě není, jediným zvukem, který vaše reproduktory vydávají, je otravné pípání po každé uplynulé sekundě. I přesto se jedná o velice kvalitní titul, zaměřený hlavně na postřeh a celkové reflexy. Berte všemi devíti!

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Erika | 11.03.06 v 12:03

Je to dobrá hra, ikdyž autor recenze napsal do mínusu obtížnost, myslím že když po asi 7 minutách sem našla všechny rozdíly ve všech levlech..nemuže to být zase až tak těžky, akorát sou rozdíly na místech, kdy bychom je vubec nečekali...

Mintaka | 11.03.06 v 11:23

BTW: Někdy se tento úkol používá v psychologických testech.


galerie

Different Picture 1 Different Picture 1 Different Picture 1