recenze

Dark Woods 2

Dark Woods 2

Máte dostatek odvahy a vydáte se na výpravu do temných lesů, abyste posbírali bájné poklady? Jen si ale nemyslete, že tmavý les se rovná růžovému sadu…
Už samotný název zní celkem slibně. Co vás asi může potkat v tmavém, černém lese? Jedině nebezpečí. A toho si užijete vcelku dost, to mi věřte. Ale začněme po pořádku. Dark Woods je hra složená s 12 misí. Každou misi představuje jedna mapa, na které naleznete spoustu artefaktů, od pokladů přes různé pytlíčky čar a kouzel až k šípům.

Vše budete určitě potřebovat. Ale na mapě se samozřejmě nevyskytují jen objekty ke sbírání, ale také objekty k zabíjení, respektive nepřátelé. Těch potkáte dva druhy. Ti méně nebezpeční jsou zelení, ti, kteří vám možná budou dělat problémy, jsou červení. A nyní k tomu, jak je zlikvidovat, abyste mohli spokojeně postupovat misi za misí dál. Takže, u sebe máte meč, jehož jediná rána usmrtí zeleného skřeta velmi spolehlivě. Ovšem na červeného jít s mečem znamená nejrychlejší cestu do horoucích pekel, takže si musíte nasbírat šípy, které jsou o mnoho účinnější.

Chci ale podotknout, že zabíjení nepřátel je víceméně věcí zadání mise. Pokud je vám řečeno, abyste je všechny pobili, asi nemáte na vybranou, jinak e to ovšem, pokud budete mít za úkol, pouze se dostat ven. Tam bych vám doporučil šetřit s šípy, přece jenom, tak moc jich zase není a každého šípu zbytečně použitého je škoda.To, co jsem řekl všechno platí pro kampaň. Ale není to jediná možnost hry Dark Woods. Ke hře jsou přiloženy i samostatné mapy, na kterých si také můžete dost užít. A pokud jste jen trochu šikovní, můžete si vlastní misi vytvořit i sami. Nebudu vám nasazovat růžové brýle, grafika rozhodně není nijak oslnivá, je dost zaostalá a nikterak vás nenadchne.

A protože se nedočkáte ani zvuků a hudby, budete si asi muset vystačit pouze s atmosférou hry a bylo by nefér nepodotknout, že ta je skutečně výborná a hra opravdu stojí za to. Navíc je velmi malá, takže žádné dlouhé stahování a zábava vám vydrží opravdu, opravdu na dlouho.

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce