recenze

Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery

Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery

Poskládejte k sobě artefakty stejného druhu a objevte tajemství pyramidy a mystického kamene, jehož kousky postupně sbíráte. Vaše mozkové závity se zapotí, ale současně hra obsahuje i nějakou tu nápovědu, takže se hodí pro široké hráčské osazenstvo.
Je to super, když jediný předmět k překladu starodávného pergamenu je ukryt kdesi v egyptské pyramidě a vy se pro něj musíte vydat. Ale co už, nějaký ten příběh by hra mít měla.

Hlavní náplní této hry je spojování stejných objektů k sobě. Vaším úkolem je odstranit všechny mince, lebky, přilby a další věci z hrací plochy, abyste postoupili dále. A samozřejmě to nebude jen tak. Každý předmět můžete posunout jen doleva nebo doprava, bez jakéhokoli zvedání nebo porušení gravitačních zákonů. Takže? Ano, budete muset přemýšlet co, kam a v jakém pořadí pošoupnout, abyste se nedostali do slepé uličky, respektive vám nezůstal artefakt navíc.
Jak se dostáváte hlouběji do hry, objevují se nové „legrácky“, jako kameny či pohyblivé plošinky, čímž se celková situace ještě více komplikuje :-).

Když si nebudete vědět rady, máte k dispozici pár nápověd, kdy vám bude nabídnut obrázek s řešením, navíc další nápovědy lze získat v průběhu hraní. Osvěžujícím prvkem jsou jakési minihry, kdy prcháte před mumiemi a sbíráte klíče. Docela špatně se to na první hraní ovládá, takže na to buďte připraveni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Petr | 16.09.11 v 16:56

Při spuštění hry jsem byl varován na přítomnost viru ve hře. Jelikož se jedná o hru od výrobce MyPlayCity je to až podivuhodné. Na trochu vlezlejší instalace tohoto výrobce jsem si zvykl, ale bohužel virus ten nechci.


galerie

Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery Dale Hardshovel and The Bloomstone Mystery

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce