recenze

Cube Buster

Cube Buster

Chcete se potěšit další hříčkou od Miniclipu? V Cube Buster budete kliknutím odstraňovat kostičky, ale přitom budou stále přibývat další a další. Nebude to tedy nic jednoduchého. Pokud si troufáte, pokračujte ve čtení recenze a rozšiřte svou sbírku.
Miniclip už dal našemu serveru hodně, můžeme jmenovat třeba Panik in Chocoland, Sheepish, Smashing, Monkey Lander, Aqua Energizer, Zed, Alien Clones, Field Goal, Shootin Hoops nebo 3 Foot Ninja, Magic Balls a Samurai Warrior, Trapshoot a Tennis Ace. Tentokrát to bude ale hra docela jiná, než všechny zmiňované. Zajímá vás, o čem bude? Tak čtěte dále...

Opět se bude jednat o flashovku, takže se nemusíte zdržovat s dlouhou instalací. Hru spustíte jediným souborem a dostanete se na hlavní obrazovku. Zde najdete několik odkazů na net a také nápovědu, o co vlastně půjde a co ve hře naleznete. To snad věřím nebude po přečtení recenze potřeba. Jakmile dáte Play, přenesete se do prvního kola. Uvidíte hrací pole s barevnými kostičkami v dolní části. Váš cíl je zcela jednoduchý. Pomocí myši klikáte na kostičky stejné barvy. To by ale samo o sobě nic neznamenalo. Aby se něco stalo a ty kostičky zmizely, musíte kliknout na minimálně tři spojené kostky. Ty potom zmizí a uvolní místo ostatním. Je to tedy velice jednoduché. Omyl, ve skutečnosti je to mnohem obtížnější než se může na první pohled zdát. Každou chvíli totiž přibude zdola jedna celá řada nových kostiček.

Takže vám řady rostou. Musíte tedy co nejrychleji hledat stejné kostičky a odklikávat je. Někdy klidně zmizí i deset a více kostiček najednou, záleží na tom jak blízko u sebe jsou. Vše se počítá na body. V pravé části okna vidíte jakýsi ukazatel bonusů. Jednou za čas se zde objeví obrázek znamenající nějakou změnu. Po kliknutí na něj můžete získat bonus, postoupit rovnou do dalšího kola nebo hru urychlit či zpomalit. Ale při tom všem ještě musíte stíhat odklikávat kostky. ;) Chce to veliký postřeh. Naštěstí řady zdola nepřibývají donekonečna. Dole je napsané číslo, kolik ještě řad přibude. Když se vám podaří nedotknout se ani jednou kostkou horního okraje a číslo nových řad se dostane na nulu, postoupíte do dalšího kola. Zde přibývají řady rychleji, takže máte na vše méně času. Je to myslím jasné, není na tom nic složitého...

Jsme na samém závěru. Máte před sebou další odpočinkovou hru z dílny Miniclipu. Určitě se při ní na chvilku pobavíte a procvičíte postřeh. Grafika je celkem na úrovni, jak už to u Flashe většinou bývá. Dokonce uslyšíte i pár zvuků při dokončení levelu nebo i během hry. Takže pokud si právě koušete nehty nudou, určitě sáhněte po téhle gamesce, vždyť velikost souboru je téměř zanedbatelná... ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce