recenze

Crystal Stacker

Crystal Stacker

Hry, které jsou inspirovány legendárním tetrisem, jsou, a doufám že i budou, velmi pozitivně přijímány. A proč by taky ne? Vždyť dovádět s barevnými kostičkami je stále stejně zábavné jako před lety. Tentokrát se však nemusíte nervovat z různých tvarů, neboť se setkáte pouze s jedním.
No? A jakpak jste na tom vy? Jak si dokážete poradit v jednotlivých úrovních?

Zpočátku se vaše prstíky příliš nezapotí, nicméně k zácviku to bude postačující. Pak už se vrhnete do spanilé akce, kde rychlost je váš hlavní nepřítel. Úkolem zde je umístit kostky tak, aby dříve nebo později vytvořily alespoň trojčlenný stejnobarevný komplet. Oslavy z následného zmizení si nechte na později, neboť zdaleka není vyhráno. Zvláště, pokud hrajete proti kamarádovi na jednom počítači. Na výběr máte ze tří herních režimů, jež ovšem v zásadě neovlivňují princip jako takový. Přesto je to příjemné zpestření.

Čas od času budete obdarováni bombou, s níž se hrací plocha dokáže vskutku bleskurychle vyprázdnit. Kromě tohoto usnadnění přijde také vhod možnost navolení ovládání. Mně osobně původní klávesy nevyhovovaly. Pokud máte rádi tento typ her, pak můžete zkusit tento kousek stojící v řadě. Příznivce nemá čím zklamat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Crystal Stacker Crystal Stacker Crystal Stacker