recenze

Crazy Money

Crazy Money

Osvědčený princip objekt-hromadících her typu tetris a diamanty v kombinaci s náležitě barevnou a atraktivní grafikou, přitažlivě sympatickou postavičkou, mnoha stupni obtížnosti, několika originálními inovacemi, to vše slepeno tématem financí – co víc si přát?
Hromadění peněz může být posedlostí či dokonce chorobou, anebo – jako v případě Crazy Money – příjemnou relaxací. Vaší úlohou v dračí kůži Harpagona je roztřídit nabyté finance – shora padající – dle jejich hodnoty. Zda to bude úkol snadný či obtížný bude nejspíše záviset od vámi zvoleného skillu, možností je celkem pět. Napovím, že po volbě skillu se z nápovědy do hry dostanete stisknutím "space".

Čemu se musíte vyhnout je zákonitě pokles mincí na nejnižší úroveň, takto k hlavě vašeho dráčka Skrblíka. Mince nemizí v určitém pevně daném seskupení, tři, pět, jak tomu u podobných hříček bývá, ale ubývají v závislosti na své hodnotě. Mince s hodnotou 5, 500 musíte dát na sebe dvě a mincí o hodnotě 1, 10, 100 zmizí najednou pět, tak, že se vám, jako ve směnárně, promění na penízky vyšší ceny (2 pětikoruny za 1 desetikorunu atd.). Při proměnění na 2 pětistovky finálně zmizí a vaše skóre stoupne o tisíc bodů. Manipulace je prostá, kliknutím penízek seberete, šipkami se posouváte a opětovným kliknutím minci umístíte na zvolenou pozici.

Grafika, jak již bylo řečeno v perexu je optimální, hudbu bohužel zastupuje jedna kratičká smyčka, takže může jít dobře na nervy. Ale to je dle mě jediná muška. Máte před sebou hru, která je stejná jako mnoho jejích populárních kolegyň a přece jiná. A to je, myslím, dostatečná záruka na příjemné uvolnění. Berte, protože tolik peněz vám zadarmo nikdo nedá. :)

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Crazy Money Crazy Money Crazy Money

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce