recenze

Crazy Life

Crazy Life

Na herní scéně je mnoho pařbiček, na které bychom neměli rozhodně zapomínat. Jednou takovou je Crazy Life. Logická hra, s níž si budete do sytosti namáhat mozkové buňky.
Mezi freeware hrami najdeme exempláře, na které bychom rozhodně neměli zanevřít. Mohou být několik let staré nebo naopak vznikly nedávno. Mezi tyto pařby patří nepochybně například nestárnoucí Mario. Přestože se poprvé objevil již před mnoha roky, jeho úspěšná dráha na počítačovém nebi trvá stále. Jsou ale také hry, které jsou skvělé, přesto nejsou příliš populární. No a v takových situacích přijdeme na řadu my, pisálci. Snažíme se přiblížit vám nové i starší gamesky. Jednou z dobrých, ale ne příliš známých hříček, je Crazy Life. Možná, že se mi nepovede přesvědčit vás všechny o kvalitách této logické gamesky, přesto se o to však pokusím.

Angličtináři si jistě hbitě přeložili název Crazy Life, pro ostatní to provedu já. Jedná se o „šílený život“. A ten opravdu během hraní poznáte. Také koho by napadlo snažit se dostat do hradu a posléze bloudit v něm, ještě ke všemu, když jsou podlahy nestabilní? Přesně do takové šlamastiky jste zakomponováni. V každém kole začínáte na římse, která je ukotvena napevno. Z ní se musíte dostat ke dveřím, popřípadě ke své milé. Jenomže jako na truc jsou dveře zamknuté nebo vám stojí v cestě obluda. Naštěstí se klíč (zbraň) povaluje opodál. Teď je tedy jasné, o co se při hraní Crazy Life budete pokoušet. Nejprve seberete klíč nebo jiné serepetičky a poté se už vydáte ke dveřím. Cestou si však dávejte pozor. Podlaha si dělá co chce. Některé dlážky zmizí, jiné se objeví.

Vy ale nevíte, které se o co pokusí. Autoři ovšem o trochu zjednodušili hratelnost tím, že plošinky, které mají za pár okamžiků spadnout, se ještě před tím rozblikají. Stojíte-li náhodou na některé z nich, zazní zvukový signál, který vás varuje, že byste se měli odporoučet jinam, pokud si nechcete prožít pád do temnoty. Dále je možno sbírat lahvičky s kouzelným mokem, díky kterému lze vyčarovávat nové podlážky. Přesto je tato hříčka obtížná, a když se navíc proti vám v pokročilejším kole vyřítí obluda, je takřka k nedokončení. Jak vidíte, autoři před vás postavili šibeniční úkol, ale vy si s nim jistě poradíte.

Graficky dobře zpracovaná logická hra, která procvičí vaše reflexy a mozkové závity, nese název Crazy Life. Zvukově také rozhodně nezůstává pozadu. Jinak je tomu ale u hratelnosti. Sami uvidíte jakou paseku nadělá zvolené ovládání. Musíme si hold zvyknout. Schází rovněž možnost veškerého nastavení (options). Co mne ale vadilo úplně nejvíc, byla délka hry. Má pouze tři kola a to je dost málo, ve srovnání s její velikostí. Vezmeme-li hodnocení komplexně, tak se dopídíme tomu, že se nám pod ruce nedostala rozhodně špatná hra, ba naopak.

Dodatek: Soubor ke stažení je ve formátu RAR kvůli menší velikosti. K jeho rozbalení potřebujete WinRAR, WinAce, atp.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Fabio | 27.06.09 v 09:58

Now on www.lapreafabio.net, tnx :)

Fabio | 09.06.06 v 10:05

Hi! new free games on my website www.lapreafabio.com

hossein | 10.08.03 v 07:28

capot


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce