recenze

Cow Tossing

Cow Tossing

Některé hry jsou opravdu podivné. Cow tossing do této kategorie jednoznačně patří, hráčův hlavní úkol zde totiž představuje hod krávy na cíl. Ano slyšíte dobře. Pokud vás zajímají další informace, neváhejte a čtěte dále.
Nad některými freewareovými tituly zůstává občas rozum stát. Už sme sice měli možnost vidět opravdu všelicos, nicméně s „hodem krav na cíl“ jsme se opravdu ještě nesetkali. Zdá se vám to úchylné? Úchylné to je, na druhou stranu však také srovnatelně zábavné.

Cow Tossing je trochu neobvyklou reklamní hrou značky Coca-Cola, což je přinejmenším podivné. Těžko pochopit, jak jdou dohromady krávy a celosvětově oblíbený nápoj. Kdyby se jednalo o reklamní hru nějakého jídelního řetězce, ani bychom nepípli. Nu ale co, budiž.

Teď tedy k tomu, o co zde jde. Na čtvercovém poli je před vás vržena kráva, a pokud se podíváte trošku víc vpravo, uvidíte malý terč. Těm pozornějším z vás už jistě došlo, co že se po vás vlastně chce. Jednoduše na zvíře kliknete a snadným švihem myši (hráči rybářských simulátorů mají jistou výhodu :-) ho „hodíte“ na terč. Bodovaní je podobné jako např. u metané; čím blíže prostředku, tím více bodů (případně krav navíc) získáte. Technické zpracování snad ani nestojí za řeč. K dispozici je pouze jedna zelená plocha, která už po několika minutách působí staticky. Hudba je přímo neposlouchatelná. Koho titul zaujal nechť směle stahuje, ostatní ho však mohou bez problémů oželet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

ladislav nosakovec | 13.08.05 v 23:16

No vidite, vsechny vami vyjmenovane tituly archiv FG obsahuje :)

John Beak | 13.08.05 v 20:33

Mě se to zdálo nějaký divný - občas mě nějak přibyl pokus. Tak se teda omlouvám :)
Nic proti. Ten den, kdy jsem to psal jsem opravdu nebyl v pohodě.
Nicméně to je celkem hezká malá hra. Zatim mám 192.
P.S.: Těch pár "vyvolených" her se už našlo - Icy Tower, Enetranl Daughter, GeneRally, Liero a Bulánci. Ikdyž se přiznám, že jsem zrovna odsud stáhnul jen ED.
FG is great and always will be :)

rýpal nevelký | 10.08.05 v 17:36

John Beak: ano, jistěže tu chybí spousta her, ale to asi na každém podobném serveru, he?
a když už byste komentoval, že za černou je pokus navíc, tak byste si to měl nejdřív zahrát. za černou jsou 2 navíc a za červenou jeden... :p
tak nepruď!!

ladislav nosakovec | 10.08.05 v 13:30

no, hazeni krav na cil mi prijde jako opravdu uchylny, a neobvykli namet na hru :)

pochopitelne ze znate plno her co se na FG neobjevily, nicmene freeware her jsou miliony, a FG jen jedno :D denne vychazeji tri nove hry, tak mozna se casem nejake ty "vase vyvolene" objevi ;)

John Beak | 10.08.05 v 12:21

Malá rada do budoucna - nejrřív hru hrajte, až pak ji recenzujte.
Já bych připsal aspoň to, že máte 8 pokusů a za trefu do černého je jeden navíc (to neodradí ty, který to jinak pochopěj jako příliš jednotvárný). Nevadí.
I když je to taková kravina (dyť se házej krávy :), je to celkem chytlavý. Nevim co je na tom úchylnýho. Asi se moje chápání tohoto slova liší od chápání autora článku.
Je to snadný dělat kritiku, když si to nezkusíte... řikáte si? Já ale umi psát recenze. Kdyby jste chtěli, znám plno her, který tady pořád ještě chyběj :)


galerie

Cow Tossing Cow Tossing Cow Tossing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce