recenze

Count On Me

Count On Me

Dnešní gameska je hlavně o počítání. Zahoďte kalkulačku pravou a zapněte tu vaši v hlavě. Zda to budou čísla malá, dobře počitatelná a rychle ubývat, záleží jen na vás. Tak vzhůru do toho a neztrácejte čas. Toho je totiž na rozdíl od číslic málo.
Ukažte své kombinatorické a současně sčítací schopnosti. Jedině tak máte šanci uspět.

Na hrací plochu se vám nasype první várka bublin, v nichž je vidět některé z jednociferných čísel. Co s tím? Chytněte myšítkem jednu z nich a spojte s nějakou další, která se vyskytuje v bezprostřední blízkosti. Bublina zvětší svůj číselný objem a rovná-li se číslo v bublině s číslem bubliny stejné barvy, zmizí. Takto získáváte body a také další početní materiál, který neustále padá shora. Spojovat lze cifry z různě barevných bublin s tím, že výsledná barva se řídí podle většího čísla.

Tento systém si velice brzy osvojíte, ale pak jej musíte rychle aplikovat v praxi. Stojí proti vám neúprosný časový limit., který lze doplnit jedině tak, že budete správně a svižně odstraňovat objekty z hrací plochy a vytvářet následná comba. Jakmile vám vyprší čas, končíte a skóre se stává konečným. Jednoduchá hra, leč návyková záležitost. Osobně počítám na prstech, a tak, pokud jste na tom podobně jako já, nebudete dávat pozor a při sčítání hodně přetáhnete, můžete mít pak s velkými čísly i velké problémy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Iveta111

Iveta111 | 06.09.16 v 10:52

Zajímavá hra.


galerie

Count On Me Count On Me Count On Me

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce