recenze

Colors Next

Colors Next

Další návyková gameska na postřeh a logické myšlení, která je postavena na poměrně jednoduchém principu. Tato hra opět ukazuje, že největší krása je právě ve zmíněné jednoduchosti. Vaším úkolem bude totiž přepínat barvy střel (a zároveň svého děla) a sestřelovat různobarevné padající kroužky střelami, které mají barvu padajících kroužků. Jak dlouho se vám povede střílet dle pravidel, bude záležet jen na vašich schopnostech.
Tato gameska má opravdu své kouzlo a jakmile se do ní dostanete, dostane ona vás. Jde o kombinaci logického rychlíku s hrou na dobrý postřeh a rychlost v ovládání klávesnice. O co v ní jde? Ovládáte dělo, které vystřeluje střely své barvy - respektive střely, které mají stejnou barvu jako má dělo. Barvu děla lze ale měnit přepínáním pomocí klávesnice a zde už začíná vaše hraní. Z vrchní části obrazovky na vás padají různobarevné kroužky a vy máte za úkol je sestřelovat střelami stejné barvy jakou mají ony. Pokud sestřelíte kroužek střelou jiné barvy, zmizí taky, ale ubere vám to jeden z životů, které máte k dispozici. I mezi kroužky se ale najdou výjimky - různobarevné kroužky lze sestřelit střelou jakékoliv barvy. Bílé kroužky je nutno sestřelit barvou, která je vyznačena na pravé části hracího pole. Čím déle vydržíte vzdorovat a odolávat padajícímu kruhovému bordelu, tím máte vyšší score a šanci umístit se výše v high-score tabulce. Vaše statistiky se zobrazují v levé části obrazovky.

Návykovost hry je jistě možná, jen musíte hře propadnout, což ale není tak těžké. Hrát se dá totiž jen chvíli, když přijdete znuděni ze školy nebo unaveni z práce a potřebujete se odreagovat. Stejně tak lze ale hrou zabít celý dlouhý večer, když nebudete vědět, jak využít svůj volný čas. Ačkoliv grafické zpracování hry není nijak na vysoké úrovni, vše vyvažuje vysoká hratelnost a proto bych ji doporučil alespoň k vyzkoušení. Zkuste ji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Colors Next Colors Next Colors Next Colors Next