recenze

Colorful Notes

Colorful Notes

Právě teď máte možnost dát svému myšlení pořádně zabrat v této hře, jenž nese nenápadný název Colorful Notes. Na monitoru se před vámi objeví svět různobarevných kostiček, které budete muset uspořádat tak, aby se všechny kostky každé barvy dotýkaly. Troufáte si na to?
Jakmile spustíte tuhle gamesu, okamžitě si uvědomíte, že autor je patrně posedlý jediným geometrickým tvarem – čtvercem. Dokonce ani písmenka nejsou uhlazená a skládají se z malých kostiček. Přeskočme však tento fakt a podívejme se na tento titul trochu blíže.

Jakmile se dostanete přes menu, které vás možná trochu zaskočí a budete se v něm muset chvilku zorientovat, čeká na vás první jednoduchý level. O co tady tedy jde... Na celé obrazovce vidíte různobarevné čtverce a vy je musíte seřadit tak, aby všechny kostičky každé barvy byly pospolu. První kolo se v tomto zdá být velice lehké, ovšem již druhý level ve vás možná probudí strach. Pro úplnost by nebylo od věci si také říci, jak lze čtverce přemisťovat. Dělá se tak pomocí levého a pravého tlačítka myši. Když najedete kurzorem na herní plochu označíte vždy právě čtyři čtverce, které lze přetočit směrem vlevo nebo vpravo. Jiný způsob pohybování zde není.

Zvuk se mi v hře příliš nelíbí, takže kdyby se zde nevyskytoval vůbec, bylo by mi to jedno. Grafika je zpracována ve stylu celé hry, tedy jak jsem se již zmiňoval v úvodu recenze, bylo by marné hledat tady nějaký oblý tvar.

Pokud jste příznivci logických věcí, pak vás tahle gamesa rozhodně nadchne a vy nebudete muset litovat toho, že jste si ji stáhli. Mimo to vás jistě potěší i její malá velikost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Colorful Notes Colorful Notes Colorful Notes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce