recenze

Člověče 3D

Člověče 3D

Kdo by neznal oblíbenou logickou deskovou hru Člověče, nezlob se. Z dětství si jí pamatuje snad každý a vsadím se s vámi, že každý jí minimálně jednou hrál. Pamatujete ty hodiny zábavy u stolu s rodinou, která hrála "člobrdo"? Ne? No tak si to připomeňte!
Člověče 3D je nová logická hra od dosud poměrně neznámého vývojářského týmu NewFolder Software. Ten se však prezentuje velice příjemně a dokazuje to i svým prvním titulem. Vždyť co může být geniálnějšího a úspěšnějšího, než převést oblíbené "člobrdo" na monitory našich počítačů? Podařilo se to na jedničku a výsledkem je příjemně hratelná hra, kterou si oblíbí lidé nejrůznějších zálib i věků.

První co vás zaujme, je jednoznačně grafika. Ta potěší svou povedenou trojrozměrnou podobou, která je jednou z hlavních předností hry. Pravidla asi nemusím nikomu vysvětlovat, takže přejděme rovnou ke slabinám. Tou se stává překvapivě hratelnost - zpočátku sice budete nadšeni, nicméně po čase křivka zábavnosti klesá. Váš jediný úkol totiž spočívá v tom, že musíte klikat na figurku, která pak sama poskočí na místo (dokonce i kostka hází za vás) k tomu určené. A to začíná být po čase vcelku nuda. Na druhou stranu; k dispozici je i multiplayer a navíc jsem si jist, že spousta lidí se bude královsky bavit... Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

veji | 06.05.07 v 14:09

čau


galerie

Člověče 3D Člověče 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce