recenze

Clickomania Next Generation

Clickomania Next Generation

Myslíte si, že umíte rychle logicky uvažovat a bleskově se rozhodnout? Pokud si nejste jisti, můžete si to zkusit v této hře, kterou si bez těchto vlastností pořádně nevychutnáte. Pokud ale splňujete výše uvedené, budete se královsky bavit.
Co přesně tedy bude zdrojem zábavy? Je to vcelku jednoduchý, leč zajímavý koncept. Po načtení hry před sebou uvidíte hrací plochu ne nepodobnou tetrisu, až na to, že je až po okraj zaplněna kostičkami různých barev. Vaším úkolem je, všechny je odstranit dříve, než vám vyprší čas. Finta je v tom, že vedle sebe musí být minimálně dvě kostičky stejné barvy, abyste je mohli odstranit. Za každé odstraněné žetony dostáváte čas navíc v závislosti na tom, jak velký řetězec odstraníte. Jednoduché, říkáte si? No, uvidíte sami.

Co se týče technického zpracování, tak to dopadlo 50:50. Grafika u tohoto typu her nemusí příliš vynikat, přesto si autoři dali tu práci, a tak si můžete vybrat z několika skinů herní obrazovky ten, kterým je vám nejbližší. Bohužel, ve hře se nachází jen pár zvuků a žádná hudba, což je vcelku škoda - nějaká svižná melodie by určitě vyhnala hodnocení o pár bodíků výše. Naštěstí to není nic, co by vám zkazilo požitek z jinak velice povedené hry. Enjoy!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Clickomania Next Generation Clickomania Next Generation Clickomania Next Generation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce