recenze

Circuit Weaver

Circuit Weaver

Známý princip stavění potrubí zcela jinak – nerozvádí se voda, ale energie, hezky po šipkách na místo určení a nesmí uniknout ven z obvodu. Máte-li chuť na pořádný hlavolam, vstupte!
Taky vám rodiče vtloukali neb vtloukají do hlavy, že máte šetřit elektrickou energií? Toť zajisté z důvodů ekonomických. Dnes se na nás toto upozornění valí ze všech stran zase z důvodů ekologických. Ale v Circuit Weaver je úspora energie životně důležitá. Energie se totiž rozvádí pěkně 'step by step' a hru neomezuje časový limit, ale samotná energie, respektive její hodnota. Každý úspěšný posun znamená 10 bodů plus, ale pouhá jedna změna směru šipek stojí 8 bodíků! Podstatou hraní je tak pečlivé vážení každého kroku a hlavně nalezení již možných cest.

Grafika není nijak uchvacující, vcelku však dotváří tu 'technickou' atmosféru, stejně tak hudba. Pokud patříte k lidem, co nejdřív konají a pak myslí, vyhněte se Circuit Weaver velkým obloukem. Na druhou stranu, baví-li vás promýšlet jednotlivé tahy a strategii, je to hra pro vás jak stvořená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Circuit Weaver Circuit Weaver Circuit Weaver