recenze

Christmas Toy Workshop

Christmas Toy Workshop

Po čem touží většina dětí s blížícími se vánočními svátky? No přece po hračkách. Takové věci jako klid, mír nebo vánoční cukroví jsou dokonale skryty v pozadí velkého plyšového medvídka. A protože všichni Santovi elfové jsou nemocní, má teď velké problémy s distribucí dárků a Vánoci vůbec.
Pomoci mu můžete už jen vy jakožto navigátor jeho kroků k osvojení si mechanismů používání elfí síly a záchraně Vánoc.

Ovládáte nešťastného Santa Klause, jenž neví, kde mu hlava stojí a snaží se vše zařídit sám. Nic jiného mu ani nezbývá. Jedná se o logickou hru, v níž musíte rozmísťovat silová pole tak, abyste například rozsvítili požadovaný počet vánočních stromků nebo rozběhli pásy, které dopravují hračky do nachystaných krabic. Počet těchto součástek je samozřejmě omezen, a tak se mnohdy váš mozek dost namůže, než najde správné řešení. Dále jsou zde i různé „směrovače“ a zdroje, jež jsou schopny je zprovoznit. Hra je rozdělena do čtyř tématických celků a je možno úrovně přeskakovat. Ale pouze v rámci jednoho patra.

Při hře se určitě na nějakou dobu zabavíte, ale vzhledem k tomu, že se hra nedá uložit, málokomu se bude chtít hrát ty samé úrovně pořád dokola.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Christmas Toy Workshop Christmas Toy Workshop Christmas Toy Workshop Christmas Toy Workshop