recenze

Child Play

Child Play

Vzhledem k tomu, že počítač umí používat dokonce již naši nejmenší spoluobčané, tvoří pro ně vývojáři i patřičné hry, ve kterých se lze něco naučit. Jednou z nich je i ta dnešní, která zapůsobí nejen na nejmladší členy herního obecenstva.
V této gamese máte rovných dvanáct mini her. Všechny směřují k tomu, aby jste po dohrání byli o něco chytřejší. Přitom pouhé oslavy vašeho vítězství, kterého dosáhnete po zodpovězení tří „otázek“ v jedné z disciplín, slouží jako skvělá motivace. Měli bychom si říci ,jaké mini hříčky pro nás autoři stvořili.

Ve většině mini titulů jde především o rozpoznávání zvířat a to jak podle vzhledu, tak i podle zvuku, který vydávají. Je zde jak přehled různých živočichů, tak i možnost vyzkoušet si jak dobře všechny známe. Dále se zde zaměříme na výuku psaní na počítači. Ta bude probíhat tak, že z nebe začnou padat písmena a vy musíte stisknout příslušnou klávesu, aby zmizela. Nachází se zde i pexeso a to nejen ono klasické, kdy otáčíte dvě karty a musíte si zapamatovat kde ležely, ale také zvukové, kdy si místo zrakového vjemu musíte pamatovat ten sluchový. Na oživení máte možnost vyzkoušet si obdobu Pacmana, ve které musíte sníst písmenka ve správném pořadí, pro vytvoření předem daného slova. Na výběr je toho opravdu hodně.

Přistupme nyní k samotnému zpracování. To je na opravdu vysoké úrovni a musí zaujmout opravdu každého malého študáka. Grafika je velice pěkně zpracována, nechybí zde ani názorné obrázky. A jestli jsem hovořil dobře o vizuální stránce, pak ani zvuk nedělá ostudu a ještě více zlepšuje kvalitu této hry.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Child Play Child Play Child Play Child Play Child Play