recenze

Chcete být milionářem?

Chcete být milionářem?

Další z her, které těží z poměrně slušné popularity výše zmíněné znalostní soutěže na jedné televizní stanici.. Chcete zkusit pokořit všechny rekordy a získat deset miliónů? Máte šanci!
Tentokrát vás opět čeká 15 otázek, na které musíte správně odpovědět, abyste se mohli zařadit mezi ty vysmáté hráče, kteří si mohou říci: „Těch deset milionů bych už klidně vyhrál taky!". K tomu, aby hra nebyla příliš jednoduchá jezde celkem 165 různých otázek, které jsou nahodile přiřazovány k jednotlivým finančním částkám, což pokládám za první větší nedostatek hry.

Uznejte, že 165 otázek, čoz znamená přibližně deset různých variant hry, je proklatě málo. Velmi záhy totiž zjistíte, že otázky se často opakují a hra tím velmi rychle ztrácí na zábavnosti. Očekával bych od autorů přece jen větší fantazii a minimálně 500 otázek v zásobě. Další vcelku nekvalitní část hry je její grafika. Ne že by zrovna u této hry bylo zapotřebí vecpat sem kdejaké vychytávky, blikátka a vím já jaké blbosti, ale přece jenom těch pár barev a čar je docela málo. A poslední věcí, kterou zle vytknout, jsou zvuky. Nic proti PC speakeru, ale jeho čas je již dávno minulostí a v době, kdy má zvukovku snad každý, už působí dost antikvárně. Jediné vysvětlení je, že hra vznikla již dávno (i když, zase tak dávno to asi nebude, kdy vlastně začal být tento pořad vysílán?).

Když nad tím tak přemýšlím, tato hra mne vcelku zklamala. Ze začátku je to zábava, ale brzy už jen zívačka a nuda. Všechny mnou uvedené nedostatky ji bohužel sráží a odsunují někam hluboko do pole průměrnosti.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

40 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

P.H. | 24.12.03 v 06:47

O dost lepsi varianta milionare je na milionar.pc.cz , je tam 1600 otazek a lepsi grafika a zvuk.

- | 26.02.03 v 21:00

lepsi je na www.milionar.pc.cz !!


galerie